Disclaimer

Met de toegang tot en het gebruik van de website stemt u als gebruiker in met de volgende voorwaarden:

Alle gegevens en informatie op de website worden uitsluitend gebruikt voor informatieve doeleinden ter beschikking gesteld. 

 

De gegevens en informatie op de website worden uitsluitend gebruikt voor informatieve doeleinden. Brummel Projectinrichters is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade, die de bezoeker/gebruiker van de website als gevolg van het gebruik van informatie, materiaal en/of diensten die verbonden zijn aan de website. 

 

De website is eigendom van Brummel Projectinrichters. Alle auteursrechten en andere rechten van de inhoud op de website, waaronder mede begrepen tekst, vormgeving, logo's, foto's films en beelden behoren toe aan Brummel Projectinrichters. De getoonde foto's mogen op geen enkele wijze gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Brummel Projectinrichters. 

 

Brummel Projectinrichters draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites die gelinkt zijn aan de website. Een link naar een andere website is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker. Brummel Projectinrichters aanvaardt dienaangaande geen enkele verplichting of aansprakelijkheid.

Back to top