sinds 1972

Brummel Projectinrichters verzorgt de totaal inrichting, van ontwerp naar realisatie. Actief in de zorg, uitvaartbranch, onderwijs, kantoren en overheidsgebouwen. Brummel werkt ‘one stop shopping’, van ontwerp tot uitvoering, van coördinatie tot styling, alles onder één dak.

IDEEËNFABRIEK

Het belangrijkste bij het maken van een interieur is iets bedenken wat bij u past. Hiervoor hebben wij onze ideeënfabriek gebouwd, een belevings-conceptenstudio waarin we u meenemen naar de mogelijkheden van inrichten; voorbeelden, kleuren, materialisatie en uitstraling. 

Echter, dit zijn ideeën over hoe het kan, niet zoals het bij u moet! Daarvoor hebben we uw bedrijfsIDentiteit nodig; wat past bij uw bedrijf?

Samen ontwikkelen we, op basis van de missie en visie van uw bedrijf, een passend interieur. Beginnend met een vlekkenplan, een 2D plattegrond van de in te richten ruimte. Vervolgens een 3D impressie, een perspectief van hoe het er uit gaat zien. Daarna een proefopstelling in onze 4D belevingsstudio, waarin we u 1 op 1 laten beleven en onze ruimtevisie kunnen ervaren.

Voor en tijdens het productieproces heeft u invloed op de uitvoering. We doen het samen! Onze calculatoren en tekenaars voorzien u van degelijke werktekeningen en overzichtelijke offertes. Onze werkplaats is uitgerust met moderne machines, is ordentelijk en herbergt enthousiast en gedreven personeel. Ons montagepersoneel zorgt voor de finishing touch en een tevreden klant.

INTERIEURADVIES & MAATWERK

Brummel Projectinrichters ontzorgt u bij het inrichten. Van woonruimtes tot kantoren en van gemeentehuis tot zorgcentrum.

We starten met een inventarisatie van uw wensen. Dit doen we tijdens een eerste kennismaking. We komen samen tot een projectplan waarbij uw wensen centraal staan. Vanaf het beginpunt tot en met de oplevering heeft u contact met één van onze adviseurs.

4D beleving. Als u voor ons kiest nemen wij u mee in een 1 op 1 beleving. Wij maken van uw plan een proefopstelling met werkelijke afmetingen alvorens het productieproces wordt opgestart. Hierdoor krijgt u volledig inzicht met inspraak op het eindresultaat. 

WERKTEKENING

We maken gedetailleerde werktekeningen en we overleggen met onze onderaannemers, partners en leveranciers voor een precieze uitvoering van dat wat is afgesproken.

MACHINALE BEWERKING

Brummel Projectinrichters beschikt over een modern en geavanceerd CNC – gestuurd machinepark. Met deze machines kunnen we de meubelonderdelen met grote precisie bewerken.

ASSEMBLEREN

Dit gebeurt in onze eigen werkplaats in Apeldoorn. Hier worden alle meubels vooraf in elkaar gezet. Hierdoor kunnen we een optimaal eindresultaat garanderen.

MONTAGE

Ons meubilair wordt door een team van specialisten vakkundig gemonteerd, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

een kleine greep van onze fans