International school – almere

 

Het nieuwe schoolcomplex komt in de groene omgeving van het Annapark en biedt onderdak aan zowel de International Primary School voor basisonderwijs als de International School voor voorgezet onderwijs. 

PROJECT

International School Almere, een project wat we in opdracht voor van Norel Bouwgroep hebben mogen realiseren, vanuit een ontwerp van Cepezed. De gemeente Almere faciliteert de International School Almere. 

2023

In dit project hebben we het totale maatwerk gemaakt. Alle balies, de garderobes, de pantry’s, de grootkeukenbetimmering, de podia, maatwerkbanken en ga zo nog maar even door zijn door onze mensen geproduceerd en geplaatst. Basismateriaal voor deze meubels was Kosiken, een multiplex uitstraling met kleurechte en krasvaste afwerking. De blikvanger in deze school is echter de speeltrap, een op maat gemaakt meubel met eiken uitstraling, een verhoogd gebied met zitjes voor de kinderen, leestafels en afgeschermde stalen onderdelen die voor veiligheid zorgen, middels de constructie. Deze speeltrap is ingemeten en vervolgens in onze productieruimte ontwikkeld. Alle onderdleen zijn 1 op 1 gemaakt en vervolgens geassembleerd op locatie. Vrachtwagens vol spullen zijn uitgelverd en het eindplaatje is fantastisch! We bedanken ISA, Cepezed, en van Norel Bouwgroep voor het vertrouwen en het gehele proces! 

75783_0046